Més exemples de treball Expert-Novell!!!

Capcalera_InfantilLA LLUNA, LA PRUNA…

Avui hem anat a l’aula de Cicle Inicial per veure la maqueta que els nostres companys han fet de la superfície de la lluna. Abans, però, ens han explicat un munt de coses molt interessants que han estat aprenent sobre el nostre satèl·lit! Per exemple, que sempre veiem des de la terra la mateixa cara de la lluna, que brilla perquè reflecteix la llum del sol, que a la seva superfície hi ha unes taques que es diuen mars, que hi ha pedres volcàniques i uns forats que han fet els meteorits, que hi ha pols, és de color gris, que gira i gira al voltant de la terra… Ha estat molt interessant i tots pensem que la lluna és molt bonica! I la seva maqueta també! Moltes felicitats nois! Gràcies per compartir amb nosaltres tot el que sabeu i heu fet! Sou uns experts!

Aquesta entrada ha esta publicada en El Projecte del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *