Santa Cecília 2015

Aquest any hem celebrat Santa Cecília, patrona de la música, d’una forma molt especial. Els últims anys els alumnes de l’escola han pogut gaudir de concerts de música en viu (quartet de corda, trio de Jazz, joves intèrprets, …) durant la celebració de Santa Cecília però aquest any ells han estat els protagonistes i els que han fet música amb el seu cos.

Gràcies a la col·laboració desinteressada d’en Pol Parera, pare de l’escola, hem pogut gaudir d’un taller de percussió corporal mentre apreníem l’origen d’alguns instruments de percussió que vam poder veure i escoltar.

A tots i totes, alumnes, mestres, … ens va agradar moltíssim!!!

MOLTES GRÀCIES POL!!!!

DSC_0854 DSC_0853 DSC_0855 DSC_0852

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *