Sortida a La Pedrera de Cicle Superior

Ahir dijous 12 de novembre els alumnes de Cicle Superior vam anar a Barcelona a visitar la Casa Milà, més coneguda com “La Pedrera”.

Pedrera_CS_1373

Amb aquesta sortida hem après un munt de coses! Fa uns dies, a la classe calculàvem quant ens costarien els bitllets de tren i vam aprendre que amb un bitllet integrat també podríem anar amb metro.

I així va ser com ho vam fer: després que els pares ens deixéssin a l’estació de Mataró, vam fer servir el tren de rodalies fins a Plaça Catalunya i allà vam canviar al metro fins arribar a la parada de Passeig de Gràcia.

Un cop a La Pedrera, vam fer uns tallers on vam descobrir com vivien les dones burgeses de l’època i quines coses feien servir, i ens van ensenyar a identificar quines formes naturals va incorporar Gaudí (Típic d’ell) per tot l’edifici de La Pedrera. Després una projecció ens va ensenyar com Gaudí va crear les golfes amb arcs catenaris i vam construir-ne un nosaltres mateixos!

 


Pedrera_CS_1316

Pedrera_CS_1403

 

Un cop acabats els tallers, vam esmorzar i vam anar a veure els arcs catenaris de les golfes de la casa i l’impressionant terrat! Ens va encantar! De baixada també vam fer un tour per un dels pisos de la casa, on vam poder veure moltes coses de les cases adinerades de l’època noucentista.

Pedrera_CS_1449

 

En resum, vam aprendre moltíssim sobre la societat d’aquella època i vam quedar impressionats per la genialitat del mestre Gaudí!

Després de la visita, segur que a cap de nosaltres ens importaria viure a la Pedrera, oi?

Podeu veure totes les fotos CLICANT AQUÍ !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *