TV3 30 minuts: “Una altra escola”

Benvolgudes,

Benvolguts,

Esperem que hàgiu tingut un bon inici de curs!

Des del programa Escola Nova 21 estem finalitzant la fase de valoració de tots els centres que ens heu demanat formar-ne part. Treballem també per trobar la forma d’ampliar el nombre de centres participants i poder superar el límit inicial de 200 centres. Tal i com us vam indicar, a finals de setembre ens posarem de nou en contacte amb vosaltres per informar-vos del resultat d’aquest procés.

Us escrivim, també, per convidar la vostra comunitat educativa a veure el reportatge “Una altra escola” del programa de TV3 30 minuts, que s’emetrà aquest proper diumenge 18 de setembre a les 21:55 h. En el reportatge s’analitza la profunda transformació educativa que hi ha en marxa, a través d’algunes de les escoles impulsores del programa, una mostra de quatre projectes educatius ben diferents que enfoquen els seus esforços cap al marc d’escola avançada que compartim.

Estem segurs que aquest reportatge pot ser d’utilitat per a la reflexió sobre el canvi dins el vostre centre, i és per això que us animem a què en feu difusió a la vostra comunitat educativa (recordeu que el documental es podrà veure més endavant al web de TV3).

Per a més informació: http://www.tv3.cat/30minuts/proper

https://twitter.com/30minuts?lang=ca

Ben cordialment,

Boris Mir

Director adjunt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *