Activitats de Final de Curs 2.015/16 (I): Jornada de Manteniment (29 de maig de 2016)

DSC_0223

En la Jornada de Manteniment de l’Escola del passat 29 de maig es van instal·lar al pati tot un seguit d’elements de joc que permetran als nostres alumnes poder aprendre experimentant, jugant i divertint-se.

Aquesta transformació que s’està produint del pati de la nostra escola és un pas més en la construcció de l’escola que volem! Un lloc on els alumnes siguin els protagonistes del seu propi aprenentatge i on es fomenti una nova manera d’adquirir competències per a la vida.

Podeu veure més fotos a:

UN PATI PER EXPERIMENTAR I GAUDIR!

I també a:

https://drive.google.com/open?id=0B7lpRNYDzw8VSFJyUGhHMmotSzA

MOLTES GRÀCIES a TOTS i TOTES!!!!

(i molt especialment a la Marta López per coordinar-ho tot!!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *